Home page logo
/

basics logo Security Basics mailing list archives

Re: Possible worm infection or something else?
From: Jimi Thompson <jimit () myrealbox com>
Date: Fri, 05 Dec 2003 18:29:06 -0600

Sounds more like spyware than a virus if your AV software isn't catching anything. Try running SpyBot or Adaware.

HTH,

Jimi

Giancarlo Ballestracci - IT & Technical Support wrote:

Hi The Group,
I hope someone get me a good advice about this problem. I have a notebook
with multiboot startup (2 Win2k, 1 WinXP). On the first partition Win2k,
svchost.exe take the 100% of CPU's resources. The system is regularly
patched (SP4 and all the latest Hot Fixes), personal firewall and Antivirus
clients updated. Scans with Symantec and Trend Micro have nothing found.
I've tried to shut down all the services possible, without good result. I've
also removed the last six applications installed on: nothing happen. Only in
safe mode (clear...), the CPU work fine.
It's possible that a (new) worm sleep inside the client? Initially, I have
thought about a Blaster Worm... I've checked also the system registry, but
nothing strange in on RUN key of LOCAL MACHINE.

Anybody can light me?

Thanks in advance

Giancarlo
IT Manager


---------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------






---------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------


  By Date           By Thread  

Current thread:
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]