Home page logo
/

basics logo Security Basics mailing list archives

RE: About SUS.
From: <s970501 () ku edu np>
Date: Tue, 25 Nov 2003 09:36:31 -0500 (EST)

thanks... for lots of advices. :)
it's really fun to be mailing list~
anyways i solve my problem. setting was just okay...
after forcing auto update client to detect available updates, it worked.
it was just my silly mistake~

After installing SUS onto a W2K or W2K3 Server, did you also put the
piece into the Group Policy telling the client computers to point to the
SUS Server rather than Windows Update? An easy way to test everything is
bring up a new, unpatched W2K Pro or XP Pro box, give it about an hour
to download all the patches, and give it a reboot. After that do a start
run > winmsd and see if you have the Service Pack 4 for Win2K or
Service Pack 1 for XP installed.

-----Original Message-----
From: s970501 () ku edu np [mailto:s970501 () ku edu np]
Sent: Monday, November 24, 2003 11:07 AM
To: security-basics () securityfocus com
Subject: About SUS.


I have installed MS SUS for patch management.
server setting has done include synchronization.
and now... how can i test sus server is working?
i tried on one test client.
i cannot find anything in Automatic Updates of control panel.
plz, help me :)



---------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------


---------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------




---------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------


  By Date           By Thread  

Current thread:
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]
AlienVault