Home page logo
/

metasploit logo Metasploit mailing list archives

Re: svn update not working?
From: "Ricardo F. Teixeira" <ricardo.teixas () gmail com>
Date: Wed, 19 May 2010 19:17:21 +0100

Try this and see if that works:

rm -f ~/.msf3/modcache

Maybe there is a problem in your module cache.

Ricardo F. Teixeira


On Wed, May 19, 2010 at 7:07 PM, macubergeek <macubergeek () comcast net>wrote:

Yeh that didn't help.
When I went into the exploits dir and did
ls -R | grep .rb$ | wc -l
the result I get is 551 exploits which is how many should be there.
the problem is msfconsole dosn't count correctly and even when I do svn
update, download new stuff the number of exploits dosn't change. I even
tried switching to the macports version of ruby. Didn't affect anything.

Jim

On May 19, 2010, at 1:50 PM, egypt () metasploit com wrote:

It's possible there was a network error.  I ran into this a bit
yesterday with various files not being updated even though subversion
claimed to have finished without error.  Try updating again and see if
that fixes it.

egypt

On Wed, May 19, 2010 at 11:31 AM, macubergeek <macubergeek () comcast net>
wrote:
Hello list
I'm running msf3.3 on Mac OS X Snow Leopard
I downloaded the tarball and ran svn update and when I launch
./msfconsole I get:

      =[ metasploit v3.4.1-dev [core:3.4 api:1.0]
+ -- --=[ 190 exploits - 36 auxiliary
+ -- --=[ 106 payloads - 17 encoders - 5 nops
      =[ svn r9325 updated today (2010.05.19)

msf >

Why is it showing 190 exploits when I hear that ms is up to 500+
exploits?

JimK
_______________________________________________
https://mail.metasploit.com/mailman/listinfo/framework



_______________________________________________
https://mail.metasploit.com/mailman/listinfo/framework

_______________________________________________
https://mail.metasploit.com/mailman/listinfo/framework

  By Date           By Thread  

Current thread:
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]
AlienVault