Home page logo
/

nanog logo nanog mailing list archives

RE: What Worked - What Didn't
From: "Vivien M." <vivienm () dyndns org>
Date: Mon, 17 Sep 2001 13:57:32 -0400


-----Original Message-----
From: owner-nanog () merit edu [mailto:owner-nanog () merit edu]On Behalf Of
Marshall Eubanks
Sent: September 17, 2001 1:49 PM
To: Daniel Golding
Cc: Sean Donelan; nanog () merit edu
Subject: Re: What Worked - What Didn't

Akamai did not work well Tuesday morning, at least for me. I do 
not know whether their servers
were overloaded, or couldn't get content from the source, but 
they did NOT work
well as seen from here.

Washington Post.com, for example, loaded ONCE for me before about 
3:00 PM EDT, and I
know that site is Akamized.

Washingtonpost.com kept alternating between Akamaized and not Akamaized in my experience; I'm guessing that it takes 
some time for content to replicate across Akamai servers, so in the meantime they put the new content up locally, and 
once it was on all the Akamai servers changed their links to the Akamaized URL. For some reason though, it seemed that 
_all_ the links changed from Akamaized or not Akamaized and back and so on, and not just the new ones. It made for a 
rather ... odd situation.

Vivien
-- 
Vivien M.
vivienm () dyndns org
Assistant System Administrator
Dynamic DNS Network Services
http://www.dyndns.org/


  By Date           By Thread  

Current thread:
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]
AlienVault