Home page logo
/

nanog logo nanog mailing list archives

Re: Microsoft.com attack?
From: Adam Maloney <adamm () sihope com>
Date: Fri, 1 Aug 2003 16:04:51 -0500 (CDT)


Yeah, seeing the same here - it's been flaky for us for the last 30
minutes while we've been trying it.

I wonder if it's related to this messages.zip / admin@ thing that's all
over the place today.

I was just thinking the other day, wouldn't it be funny if there was a
worm that had infected machines attack windowsupdate.microsoft.com so you
couldn't patch? :)  I haven't confirmed that this is the problem, but it
seems likely.

Adam Maloney
Systems Administrator
Sihope Communications

On Fri, 1 Aug 2003, Jason Frisvold wrote:

Anyone aware of an attack on www.microsoft.com?  I had a customer
machine that was attacking it, looks like either a bug in Microsoft's
SP4 (coincidentally this started the day after this was installed) or
there's some new(?) worm of some sort causing this ??

Thanks!

-- 
---------------------------
Jason H. Frisvold
Backbone Engineering Supervisor
Penteledata Engineering
friz () corp ptd net
RedHat Engineer - RHCE # 807302349405893
Cisco Certified - CCNA # CSCO10151622
MySQL Core Certified - ID# 205982910
---------------------------
"Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited. Imagination encircles
the world."
      -- Albert Einstein [1879-1955]




  By Date           By Thread  

Current thread:
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]
AlienVault