Home page logo
/

nanog logo nanog mailing list archives

Re: Cisco 7507, erratic behaviour
From: "Stephen J. Wilcox" <steve () telecomplete co uk>
Date: Mon, 10 Feb 2003 17:05:28 +0000 (GMT)


On Mon, 10 Feb 2003, Andy Dills wrote:


On Fri, 7 Feb 2003, Andy Dills wrote:


On Fri, 7 Feb 2003, Drew Weaver wrote:


  Howdy, Im having a little difficulty with a 7507, when I do sh run
it just returns a newline and doesn't show me any the running-configuration.
My privelege level is 15, and this worked yesterday. I also did wr term,
same thing.. New line.. Nothing.. My start-config hasn't been modified, and
show start works great. Everything is working Ok in the router, however I am
concerned for obvious reasons. ;-)

Reload it, and when it asks if you want to save the changed config, say no
(unless you're a masochist.)

Ironically, this happened to a buddy of mine this weekend, and he was in a
situation where he couldn't reload for several hours and really needed to
change the running config...so, I did a couple of searches to see if I
could figure anything out for him, and I came across a post by Jared Mauch
on the cisco list (this question would have been better asked there in the
first place) that suggested doing a "clear ip route *". Sure enough, that
cleared up the memory logjam and access to the running-config was
restored.

I've seen this too and it is caused by not having enough free memory to produce 
the running config.

Clearing routes usually works as it frees up a lot of memory. 

In my experience the only time this occurred in production was because of a 
memory leak in the IOS, check your sh proc mem,m find the issue and consider if 
it is a bug and a change of ios req'd

Steve


  By Date           By Thread  

Current thread:
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]