Home page logo
/

nanog logo nanog mailing list archives

Re: RFOs, was:ATT GigE issue...
From: Jay Hennigan <jay () west net>
Date: Fri, 02 Dec 2011 22:06:11 -0800

On 11/30/11 11:35 AM, Mike Jones wrote:
On 30 November 2011 17:45, Joe Maimon <jmaimon () ttec com> wrote:

"The outage was caused by an engineer turning off the wrong router, it
has been turned back on and service restored"
"The outage appears to have been caused by a bug in the routers
firmware, we are working with the vendor on a fix"
"There was an outage, now service is back up again"

When the RFO gets filtered through the marketing department, it gets
interesting, and totally useless.  This is what we got as an official
RFO for an outsourced hosted VoIP service (carrier shall remain
nameless) that was for all practical purposes down hard for two DAYS due
to a botched planned software upgrade, verbatim and in its entirety:

"Coincident with this upgrade, we experienced an Operating System-level
failure on the underlying application server platform which had the
effect of defeating the redundancy paradigm designed into our service
architecture."

--
Jay Hennigan - CCIE #7880 - Network Engineering - jay () impulse net
Impulse Internet Service  -  http://www.impulse.net/
Your local telephone and internet company - 805 884-6323 - WB6RDV


  By Date           By Thread  

Current thread:
  • Re: RFOs, was:ATT GigE issue... Jay Hennigan (Dec 03)
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]