Home page logo
/

nanog logo nanog mailing list archives

Re: google troubles?
From: "N. Max Pierson" <nmaxpierson () gmail com>
Date: Wed, 10 Jul 2013 09:59:47 -0500

Traceroutes worked fine for me during the outage. Seems to have been
something at L4-L7.

--
max

On Wed, Jul 10, 2013 at 9:56 AM, Grant Ridder <shortdudey123 () gmail com>wrote:

Does anyone have traceroutes showing where the issues are?

-Grant

On Wed, Jul 10, 2013 at 7:45 AM, John York <johny () griffintechnology com
wrote:

We saw the same thing, but seems to be cleared up now. All our providers
that routed to Google addresses in ATL had the issue. We have one
provider
that lands on Google addresses in DFW, and it was working.

...And now I see that it isn't completely resolved. Some Google apps are
still inaccessible via the Atlanta routes.




On Wed, Jul 10, 2013 at 9:28 AM, Blair Trosper <blair.trosper () gmail com
wrote:

Seeing lots of reports of people unable to get to many Google services.
 Seems to be affecting Comcast users disproportionately.  It's fine for
me,
but a lot of my staff are basically out of luck...but according to the
Google Apps Status page, everything is fine.

It's anecdotal, but it would seem like there's an issue based on these
reports.

Oh, and this:
http://www.cnn.com/2013/07/10/tech/web/google-down/index.html

Anyone know what's up?  Fiber cut?  DC outages?

-- blair




--

John York

Information Technology | Network Administrator

Phone: 615-399-7000 x:333

Griffin Technology
2030 Lindell Avenue Nashville, TN  37203 USA

This message and any attachments should be treated as confidential
information of Griffin Technology, Inc.




  By Date           By Thread  

Current thread:
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]