Home page logo
/

nmap-dev logo Nmap Development mailing list archives

Nmap not working on XP Pro
From: "Dave P. Trudel SHLHS" <trudelda () limestone on ca>
Date: Mon, 16 Feb 2004 12:46:20 -0500

I appoligise for writing you directly, but I was reading the message
boards and found that many other people had the same problem I just
encountered.  Nmap used to work great for me on XP Pro but all of a sudden
it did not work (I installed ethereal and it wanted me to upgrade my
winpcap to 3.1 I believe..).  It kept saying that no hosts could be
reached even though I could ping them....I tried installing and
uninstalling Winpcap and basically all the program files that i could
find.  I even tried to install the new Winpcap with still no success. 
So...I uninstalled Winpcap ...rebooted and
installed a much later version of Winpcap version 2.3 with complete
success....
After I completed this I performed a test installing and uninstalling
Winpcap version 3.0 and 3.1...rebooting after each install.  I determined
that (for me at least) Winpcap version 3.0 and 3.1 did not work on my
computer....


good luck
Dave


---------------------------------------------------------------------
For help using this (nmap-dev) mailing list, send a blank email to 
nmap-dev-help () insecure org . List archive: http://seclists.org



  By Date           By Thread  

Current thread:
  • Nmap not working on XP Pro Dave P. Trudel SHLHS (Feb 16)
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]
AlienVault