Home page logo
/

nmap-dev logo Nmap Development mailing list archives

RE: nmap fails to scan under vista
From: "Castle, Shane" <scastle () co boulder co us>
Date: Wed, 19 Dec 2007 11:43:33 -0700

Sigh.  Not only that, but uninstalling 4.50, its associated winpcap, and
reinstalling 4.20 (and its associated winpcap) causes identical behavior
in 4.20, when 4.20 worked before.  I think the new winpcap has broken
something that remains broken after removal.  (And yes, I've rebooted
after each of these.)  Dammit.  Now I can't use my own workstation for
nmap anymore.

Time to break out HiJackThis...

--
Shane Castle
GSEC GCIH

-----Original Message-----
From: nmap-dev-bounces () insecure org
[mailto:nmap-dev-bounces () insecure org] On Behalf Of Castle, Shane
Sent: Wednesday, December 19, 2007 11:12
To: nmap-dev () insecure org
Subject: RE: nmap fails to scan under vista

Yes, 4.50 seems broken on WinXP/SP2 as well - all pings fail.

I'm on an RFC1918 subnet at work, and using "nmap -sP 192.168.3.0/24"
fails similarly.

--
Shane Castle
GSEC GCIH


-----Original Message-----
From: nmap-dev-bounces () insecure org
[mailto:nmap-dev-bounces () insecure org] On Behalf Of bob
Sent: Wednesday, December 19, 2007 07:56
To: nmap-dev () insecure org
Subject: nmap fails to scan under vista

Nmap fails to do a network scan i.e. a ping scan, SYN scan (haven't
tried
connect() scan). I think it plain fails to receive any packet. Have
tried
using UAC+Admin privileges.

[nmap output deleted]

I have nmap 4.50 installed and my vista is updated.


_______________________________________________
Sent through the nmap-dev mailing list
http://cgi.insecure.org/mailman/listinfo/nmap-dev
Archived at http://SecLists.Org

_______________________________________________
Sent through the nmap-dev mailing list
http://cgi.insecure.org/mailman/listinfo/nmap-dev
Archived at http://SecLists.Org


  By Date           By Thread  

Current thread:
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]
AlienVault