Home page logo
/

nmap-dev logo Nmap Development mailing list archives

Re: nmap 4.50 and 4.60: little display error
From: David Fifield <david () bamsoftware com>
Date: Tue, 8 Apr 2008 14:03:52 -0600

On Tue, Apr 08, 2008 at 09:21:19PM +0200, sfijn () xs4all nl wrote:
Hi nmap-dev

I came across a little error in nmap: it seems to drop the last decimal of
the IP address.
Discovered in version 4.50, upgraded to 4.60 but still the same.

--------------------------
F:\WINNT>nmap -vv -PN -sI 192.168.40.24 192.168.40.129

Starting Nmap 4.60 ( http://insecure.org ) at 2008-04-08 21:06 Hora de
verano romance
Initiating ARP Ping Scan at 21:06
Scanning 192.168.40.129 [1 port]
Completed ARP Ping Scan at 21:06, 0.09s elapsed (1 total hosts)
Initiating Parallel DNS resolution of 1 host. at 21:06
Completed Parallel DNS resolution of 1 host. at 21:06, 0.02s elapsed

Initiating idle scan against 192.168.40.12 at 21:06 <<======`9?MISSING

Idle scan zombie 192.168.40.24 (192.168.40.24) port 80 cannot be used
because it has not returned any of our probes -- perhaps it is down or
fire
walled.
QUITTING!

Thanks Stephen. There was not enough space allocated to show the IP
address, so sometimes it was truncated. I committed a fix that just
increases the size of the buffer.

David Fifield

_______________________________________________
Sent through the nmap-dev mailing list
http://cgi.insecure.org/mailman/listinfo/nmap-dev
Archived at http://SecLists.Org


  By Date           By Thread  

Current thread:
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]
AlienVault