Home page logo
/

nmap-dev logo Nmap Development mailing list archives

Re: Getting errormsg in scan_engine.cc
From: Dieter Van der Stock <dietervds () gmail com>
Date: Thu, 16 Apr 2009 19:05:57 +0200

Apoligies for the late reply.

I was running Nmap 4.11 (from the Debian repository). But now I've compiled
Nmap 4.87 Beta and everything goes smoothly.
Not sure what the problem was, but I'm pleased and grateful :)

Cheers!

Dieter

2009/4/11 David Fifield <david () bamsoftware com>

On Fri, Apr 10, 2009 at 10:23:29AM +0200, Dieter Van der Stock wrote:
I'm pretty new to this list, so I'm not sure if I should send it here.
But
here goes:

This is the right place to send error reports.

When I try to scan our testnetwork like so:
 nmap -p 1-65535 -oX testnetwerk.xml 10.10.0.0/17
I get output for about 10 hosts, but then the following error message
appears and the scan stops:
   nmap: scan_engine.cc:1684: bool
ultrascan_port_pspec_update(UltraScanInfo*, HostScanStats*, const
probespec*, int): Assertion `0' failed.

What version of Nmap are you using? The function
ultrascan_port_pspec_update does have an assert(0) in it, but it is no
longer near line 1684. If you are building from a checkout, try running
"make distclean" and compiling from scratch.

David Fifield


_______________________________________________
Sent through the nmap-dev mailing list
http://cgi.insecure.org/mailman/listinfo/nmap-dev
Archived at http://SecLists.Org


  By Date           By Thread  

Current thread:
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]