Home page logo
/

nmap-dev logo Nmap Development mailing list archives

Re: Please help
From: James Rogers <jamesmrogers () gmail com>
Date: Thu, 31 May 2012 16:31:56 -0400

http://nmap.org/nsedoc/scripts/http-brute.html

From the code http://nmap.org/svn/scripts/http-brute.nse :

local path = nmap.registry.args['http-brute.path']

if ( not(path) ) then
                return "  \n  ERROR: No path was specified (see http-brute.path)"
        end

So it appears that you are getting an error message because there is
no registry key of 'http-brute.path'.

On what operating system/version are you running the command?


On Thu, May 31, 2012 at 7:49 AM, M.Younas Imran <myimran () yahoo com> wrote:
Hello! If I have bothered you by any mean, I am realy sorry, but either solve my problem or direct me to the URL,
my problem:

Starting Nmap 5.61TEST5 ( http://nmap.org ) at 2012-05-31 16:43 PKT
Nmap scan report for 192.168.202.240
Host is up (0.00085s latency).
PORT   STATE SERVICE
80/tcp open  http
| http-brute:
|_  ERROR: No path was specified (see http-brute.path)



I do not understand the ERROR message.
Thank you.
Regards.
Younas.
_______________________________________________
Sent through the nmap-dev mailing list
http://cgi.insecure.org/mailman/listinfo/nmap-dev
Archived at http://seclists.org/nmap-dev/
_______________________________________________
Sent through the nmap-dev mailing list
http://cgi.insecure.org/mailman/listinfo/nmap-dev
Archived at http://seclists.org/nmap-dev/


  By Date           By Thread  

Current thread:
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]
AlienVault