Home page logo
/

wireshark logo Wireshark mailing list archives

Polling for possible reasons why the 'filter name' does not work
From: DbdM Tbt <spin.x2k () gmail com>
Date: Wed, 28 Aug 2013 23:55:47 +0800

Good day to all,

I have been trying to figure out a behavior for a while now where the
'filter name' (third parameter of proto_register_protocol() function) does
not filter the captured messages.
For a brief background, I am studying/using an existing openflow dissector:
https://github.com/CPqD/ofdissector

I have scanned the README.developer and from looking at the ofdissector
code, everything seems to be in order.

At first I thought that the 'filter name' should be the same as the first
'prefix' of the display filters registered in hf_register_info
declarations. Meaning if the display filters are like 'abc.yyy.xxx', the
filter name should be 'abc'.
But I think this does not necessarily need to be the case as I tried
changing the prefixes in another of my dissectors and the filter name seems
to work fine.

Does anyone have any possible leads/reasons/hypothesis as to where should I
be looking to fix this?

Thank you in advance.

Best regards,
David
___________________________________________________________________________
Sent via:    Wireshark-dev mailing list <wireshark-dev () wireshark org>
Archives:    http://www.wireshark.org/lists/wireshark-dev
Unsubscribe: https://wireshark.org/mailman/options/wireshark-dev
             mailto:wireshark-dev-request () wireshark org?subject=unsubscribe

  By Date           By Thread  

Current thread:
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]