Home page logo
/

wireshark logo Wireshark mailing list archives

Re: [Wireshark-commits] buildbot failure in Wireshark (development) on Windows-7-x64
From: Evan Huus <eapache () gmail com>
Date: Sat, 22 Jun 2013 17:43:14 -0400

And here's another one that's weird. Gerald, can you reproduce running manually on the build bots?

On 2013-06-22, at 5:33 PM, buildbot-no-reply () wireshark org wrote:

The Buildbot has detected a new failure on builder Windows-7-x64 while building Wireshark (development).
Full details are available at:
http://buildbot.wireshark.org/trunk/builders/Windows-7-x64/builds/5956

Buildbot URL: http://buildbot.wireshark.org/trunk/

Buildslave for this Build: windows-7-x64

Build Reason: scheduler
Build Source Stamp: 50116
Blamelist: eapache

BUILD FAILED: failed test.sh

sincerely,
-The Buildbot



___________________________________________________________________________
Sent via:    Wireshark-commits mailing list <wireshark-commits () wireshark org>
Archives:    http://www.wireshark.org/lists/wireshark-commits
Unsubscribe: https://wireshark.org/mailman/options/wireshark-commits
            mailto:wireshark-commits-request () wireshark org?subject=unsubscribe
___________________________________________________________________________
Sent via:    Wireshark-dev mailing list <wireshark-dev () wireshark org>
Archives:    http://www.wireshark.org/lists/wireshark-dev
Unsubscribe: https://wireshark.org/mailman/options/wireshark-dev
             mailto:wireshark-dev-request () wireshark org?subject=unsubscribe


  By Date           By Thread  

Current thread:
  • Re: [Wireshark-commits] buildbot failure in Wireshark (development) on Windows-7-x64 Evan Huus (Jun 22)
[ Nmap | Sec Tools | Mailing Lists | Site News | About/Contact | Advertising | Privacy ]